Aanvraag beveiliging / Toezicht evenement

Steeds vaker zie je dat in vergunningen voor evenementen op en/of rond het water de waterveiligheid gewaarborgd moet zijn. Binnen de Goudse Reddingsbrigade hebben we goed opgeleide Lifeguards en Lifeguard Schippers om dat voor u te verzorgen

De Goudse Reddingsbrigade beschikt over 2 volledig uitgeruste varende eenheden, communicatieapparatuur en specialistische kleding. Ook indien u meer varende eenheden nodig heeft kunnen wij dit faciliteren. Gedurende het gehele jaar worden de varende eenheden ingezet bij diverse evenementen. Enkele voorbeelden hiervan zijn; de Sinterklaasintocht, triatlons, en roeiwedstrijden.
 

Dankzij de opleiding van onze leden en de ervaring met het bewaken van vele uiteenlopende evenementen zijn wij in staat bij elk evenement de waterveiligheid te waarborgen.
 

Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u gewoon eens kijken wat wij te bieden hebben, dan kunt u contact opnemen met de vaarcommissie van de Goudse Reddingsbrigade.

Aanvraag bewaking
*
*
*
*

Vul hieronder het factuuradres in

*
*
*
*

Evenementgegevens

*
*
Op alle door ons uitgevoerde bewakingen zijn onze Algemene Voorwaarden ‘Toezicht & Hulpverlening bij evenementen’ door een of meerdere Reddingsbrigade(s) van toepassing.

Goudse Reddingsbrigade

 
telefoon:  06-21909171  
tussen 19:00 en 20:00 uur maandag t/m vrijdag
bij geen gehoor graag voicemail inspreken met uw verzoek
postadres: Postbus 645
2800 AP Gouda

Wij zijn Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Wij zijn aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland.

Terug naar boven