Lid worden

Lid worden
 

Vul hier de gegevens in van de persoon die lid wil worden van de Goudse Reddingsbrigade. Graag voor iedere persoon een apart formulier invullen.

*
*
*
*
*
*
*

Adresgegevens

*
*
*
*
*
 
*
*

Heeft uw kind nog geen zwemdiploma, geef dan A.U.B. bij de volgende 2 velden aan of uw kind al eens zwemles heeft gehad en of uw kind al watervrij is.

Maak hieronder uw keuze voor de zwemavond en het lesuur

Indien u aanmeldt voor lifesaving, conditie- of recreatief zwemmen dan graag de volgende vraag beantwoorden

Indien u bovenstaande vraag met Nee heeft beantwoord verzoeken wij u onderstaande tekst door te lezen. De Goudse Reddingsbrigade is niet verantwoordelijk voor foto’s welke worden genomen door derden tijdens brigade activiteiten. Mocht u toch op een foto staan welke door de Goudse Reddingsbrigade wordt geplaatst op een van onze officiële communicatie kanalen dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen zodat wij actie kunnen ondernemen om de foto te verwijderen.

*

Medische of psychische aandachtspunten
Heeft u of uw zoon/dochter medische en/of psychische aandachtspunten (denk aan astma, allergieën, ADHD, autisme, enz.) waarvan u vindt dat deze bekend moeten zijn bij de vereniging? Vul dat hierboven in het opmerkingen-veld in.

Als u op versturen klikt zal u worden doorgestuurd naar een betalingspagina om het inschrijfgeld van €13,50- te betalen. Uw inschrijving wordt pas in behandeling genomen na het afronden van deze betaling.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Goudse Reddingsbrigade

 
telefoon:  06-21909171  
tussen 19:00 en 20:00 uur maandag t/m vrijdag
bij geen gehoor graag voicemail inspreken met uw verzoek
postadres: Postbus 645
2800 AP Gouda

Wij zijn Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Wij zijn aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland.

Terug naar boven