GRB clubcard

De Goudse Reddingsbrigade ClubCard wordt gebruikt als toegangspas bij de zwemlessen.
Naast het gebruik als toegangspas kan de ClubCard ook gebruikt worden om de GRB te ondersteunen én zelf te profiteren.
De leden krijgen namelijk korting of profiteren van speciale ClubCard acties bij aangesloten winkels en bedrijven. Met de korting die je als lid krijgt, draag je ook een steentje bij aan de vereniging; 50% van de verleende korting komt ten goede aan de Goudse ReddingsBrigade.
GRB clubcard
Hoe werkt het?
De Goudse ReddingsBrigade ClubCard is een spaarkaart waar tegoed op komt te staan. Op het moment dat je bij een van de deelnemende winkels of bedrijven je kaart gebruikt, wordt je korting op je kaart gestort. Vervolgens kan je met deze kaart bij andere deelnemende winkels of bedrijven betalen.

Voorbeeld
Je koopt bij Expert een lelektrissche tandenborstel van € 50,-. Expert geeft een korting van 4,25% als je gebruik maakt van de Goudse ReddingsBrigade ClubCard. Je betaald € 50,- , er wordt € 1,06 op je ClubCard gezet en € 1,06 komt ten goede aan de Goudse Reddingsbrigade. Sparen, profiteren en een bijdrage leveren aan de vereniging was nog nooit zo simpel!

Deelnemende winkels en bedrijven
Je kunt de Goudse ReddingsBrigade ClubCard gebruiken bij verschillende bedrijven in Gouda en omstreken, maar ook in andere plaatsen van Nederland en bij meer dan 2500 webwinkels waaronder bol.com, Wehkamp, Zalando of Fonq. Voordat je webvoordeel kunt ontvangen moet jouw ClubCard wel geregistreerd zijn via https://goudsereddingsbrigade.clubliefde.nl/. Meer informatie over alle deelnemende winkels en bedrijven vind je op https://goudsereddingsbrigade.clubliefde.nl/

Clubkaart kwijt?

Bent u uw ClubCard kwijt of verloren neem dan contact op met GroupCard per e-mail of bel met 088-5387088. 
Groupcard B.V. gaat u een nieuwe kaart leveren. De kosten voor deze kaart zijn €5,00 en moeten worden voldaan via IDEAL.

De Goudse Reddingsbrigade vraagt alleen ClubCards aan voor nieuwe leden. Om gebruik te maken van de kortingsacties dient u de nieuwe ClubCard zelf te activeren.

Goudse Reddingsbrigade

 
telefoon:  06-21909171  
tussen 19:00 en 20:00 uur maandag t/m vrijdag
bij geen gehoor graag voicemail inspreken met uw verzoek
postadres: Postbus 645
2800 AP Gouda

Wij zijn Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Wij zijn aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland.

Terug naar boven