Club van 50

Wordt ook lid van de Club van 50

In 2013 is door de Goudse Reddingsbrigade de Club van 50; vrienden van de GRB opgericht. Door een financiële bijdrage te leveren helpt de Club van 50 de wedstrijdtak van de GRB om hun doelen te behalen.

De GRB heeft een rijke historie op wedstrijd gebied. Zo is de club al diverse malen Nederlands Kampioen geweest in bijna alle wedstrijd disciplines! In 2014 zijn er zelfs 2 zwemmers wereldkampioen linethrow geworden, een prestatie van wereldformaat! En ons master heren team is 3 voudig Europees Kampioen!

Als lid van de Club van 50 maak je dus deel uit van een van de beste reddingsbrigades van Nederland. 

Als je lid wordt van de Club van 50 krijg je daar natuurlijk wat voor terug. Zo doen we 1x per jaar een zwembadtraining en een Ocean training voor de Club van 50. Een leuke manier om zelf eens de diverse wedstrijdonderdelen te beoefenen. Ook zijn er speciale VIP plaatsen beschikbaar in het zwembad tijdens onze Groenhovencup wedstrijd en ben je van harte welkom bij onze seizoensopening in januari: de after-oliebollenparty.

Daar kijken we met de hele club terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar.

Waarvoor wordt het geld van de Club van 50 gebruikt?

Wedstrijdzwemmen of lifesaving is een sport die hard groeit in Nederland. Mondiaal gezien staat Nederland op de 10e plaats! Omdat de sport steeds groter wordt en er steeds meer leden van de GRB aan mee willen doen is de behoefte aan materiaal zoals board en ski's enorm. Mede door de bijdrage van de Club van 50 heeft de GRB in 2018 een nieuwe surfski kunnen aanschaffen.
 

Hoe word ik lid van de Club van 50?

Vul het onderstaande formulier in, daarna ontvang je van ons een formulier om de Goudse Reddingsbrigade te machtigen om 1x per jaar de sponsorbijdrage te innen. Wil je iets meer doen voor de Goudse Reddingsbrigade. Bijvoorbeeld een paddleboard sponsoren, shirtsponsor worden of een grotere bijdrage donderen neem dan contact op via: wedstrijden@goudseredddingsbrigade.nl
 

Ja ik word lid van de Club van 50; vrienden van de GRB

*
*
*
*
*
*
*
*

Incassering voor de Club van 50 vindt jaarlijks plaats in de maand oktober of op het moment van aanmelding. Wilt u later weer stoppen met de Club van 50? Stuurt u dan voor 1 oktober van dat jaar een e-mail naar wedstrijden@goudseredddingsbrigade.nl met daarin het verzoek om uw bijdrage stop te zetten.

Goudse Reddingsbrigade

 
telefoon:  06-21909171  
tussen 19:00 en 20:00 uur maandag t/m vrijdag
bij geen gehoor graag voicemail inspreken met uw verzoek
postadres: Postbus 645
2800 AP Gouda

Wij zijn Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Wij zijn aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland.

Terug naar boven